Hastanemiz “Anne Dostu Hastane” Oldu
24 Mayıs 2023

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünce yürütülen "Anne Dostu Hastane Programı" kapsamında yapılan değerlendirme sonucunda Ergani Devlet Hastanesi “Anne Dostu Hastane" unvanını almaya hak kazandı.

Sağlık Bakanlığı Anne Dostu Hastane değerlendirme ekibi tarafından 23 Mayıs tarihinde hastanemizde yapılan değerlendirme neticesinde 'Anne Dostu Hastane' olmaya hak kazandı.

Hastanemiz “Anne Dostu Hastane” Oldu

Sağlık Bakanlığı ekibi tarafından yapılan değerlendirme sonucu23 Mayıs tarihinde de Ergani Devlet Hastanesi “Anne Dostu Hastane” ünvanı alarak anne adaylarına ev konforunda doğum hizmeti vermeye başladı.

Anne Dostu Hastane olarak hizmet veren hastanelerde; Normal doğum özendirilerek, mahremiyete dayalı tek kişilik doğum ünitelerinde anne adayı seçtiği bir yakınıyla birlikte ev rahatlığında ve hareket özgürlüğünü hissederek bu mutlu süreci tamamlıyor.