Yoğun Bakım Ünitesinde Kritik Hasta Bakımı ve Temel İlkeleri Eğitimi
26 Mayıs 2021

yogunbakimjpeg-1jpg.png

Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen Covit-19 salgını her geçen gün kritik hasta sayılarını da arttırmıştır. Bu artışlar hastanelerde kliniklerle birlikte yoğun bakımdaki iş yükünün de artmasına neden olmuştur. Bu süreçte özellikle yoğun bakım uzmanlık eğitimi almayan sağlık personelimiz için uygulama birliğinin sağlanması amacıyla Bakanlığımız tarafından alanında uzman hekimlerin katkısıyla Yoğun Bakım Ünitesinde Kritik Hasta Bakımı ve Temel İlkeleri eğitim modülü hazırlanmıştır. Ücretsiz olarak sunulan eğitimlere kamu, özel ve üniversitede görev alan tüm hekimler tanımlanmış olup katılımcıların Uzaktan Sağlık Eğitim Sistemi (USES) uses.saglik.gov.tradresinden kayıt olmaları gerekmektedir.