Uz. Dr. İbrahim YAMAN Hastanemiz Başhekimliğine Başladı
10 Haziran 2020

WhatsApp Image 2020-06-10 at 08.48.09.jpeg
Hastanemiz başhekimliğine 4 yıldan beri hastanemizde Başhekim Yardımcılığı yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. İbrahim Halil YAMAN başladı. Uz. Dr. İbrahim Halil YAMAN Ergani doğumlu olup Ergani Lisesini bitirdikten sonra 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde okudu. Yine 19 Mayıs Üniversitesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanından uzmanlık eğitimini tamamladı. 19 Mayıs Üniversitesi pediatri ana bilim dalında baş asistanlık yaptı. Yurt dışı yayınları da olan Uz. Dr. İbrahim Halil YAMAN İstanbul, Kocaeli ve Samsunda çeşitli özel ve devlet hastanelerinde çalıştıktan sonra Diyarbakır ilinde görev almıştır. Diyarbakır ilinde halen halkımıza sağlık hizmeti vermeye devam etmektedir.